Real Estate

Criza economică din ultimii ani a lovit în primul rând dezvoltatorii imobiliari care s-au văzut în postura de a renunţa la proiectele deja începute pentru a-şi diminua pierderile.


Soluții pentru industria imobiliară

Soluţii de project management

În calitate de Oracle Gold Partner, oferim soluţii de project management bazate pe Primavera. Implementată în peste 76,000 de companii din peste 80 de ţări, soluţia permite organizarea, planificarea, gestionarea şi executarea la nivel global a proiectelor, programelor şi portofoliilor specifice industriei imobiliare.

Servicii de consultanţă şi implementare

Concentrăm într-un centru unic de competenţă toată expertiza necesară unui contractor pentru proiectarea, planificarea şi derularea cu succes a unui proiect. Oferim servicii specializate de implementare, integrare, dezvoltare software, training, consultanță, suport tehnic si metodologii de lucru, putând acţiona ca mediator între beneficiar / dezvoltator și antreprenor general / proiectant.

Soluții și servicii de Business Intelligence

FIA Integra oferă atât soluții de implementare pentru Oracle Business Intelligence cât și servicii de consultanță și cursuri.

Prin software-ul Business Intelligence, Oracle este un lider de piață ce oferă implementare eficientă și timp redus de adaptare la cerințele clienților, aducând avantaje funcționale majore, asigurând cel mai înalt standard de vizualizare și analiză a datelor din industrie. De asemenea, transformă sistemul într-unul simplu și ușor de utilizat, proiectat pentru utilizatorii care sunt mai puțin familiarizați cu software-ul Business Intelligence.