Oracle Primavera P6 Professional

Primavera P6 Professional

Primavera P6 Professional permite organizarea, planificarea, gestionarea şi executarea la nivel global a proiectelor, programelor şi portofoliilor, include funcţionalităţi bazate pe roluri pentru a satisface cerinţele.


Despre produs

Primavera P6 Professional este o soluţie unică pentru managementul proiectelor de orice dimensiune, care se adaptează rapid la orice nivel de complexitate şi care poate fi scalată în mod inteligent pentru a răspunde unor roluri, funcţii şi niveluri de experienţă variate din organizaţia şi echipa de proiect. Sistemul reprezintă un suport real în reducerea riscurilor aferente proiectelor, asigurând previzionarea clară a costurilor și coordonarea între proiectanţi, antreprenori şi beneficiari.


Beneficii

Primavera P6 nu este o soluţie folosită doar de către planificatori, ingineri sau project manageri, ci de orice resurse implicate în planificarea, urmărirea, execuţia şi raportarea oricărui tip de proiect. Descoperiţi de ce Primavera P6 este instrumentul de project managementu numărul 1 pe plan mondial.


Funcţionalităţi

Proiectată să facă din planificarea şi execuţia celor mai complexe proiecte o activitate simplă, Primavera P6 este instrumentul ales în cele mai complicate proiecte, de la industria energetică la telecomunicaţii, de la utilitaţi publice la producători de utilaje grele sau şantiere navale. Descoperiţi cele mai importante funcţionalităţi ale soluţiei Primavera P6.