Oracle Primavera P6 Enterprise Project Portofolio Management

Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management

Pentru a livra cu succes proiectele și la timp, trebuie să alegeți proiectele cu potențial pentru cea mai mare valoare de afaceri. Trebuie, de asemenea, să planificați si să gestionați în mod eficient proiectele.


Despre Primavera P6 EPPM

Proiectele, programele şi portofoliile devin din ce în ce mai complexe. Incertitudinea economică pune un nou nivel de presiune asupra echipelor și programelor în sensul unei bune execuții. Întreprinderile se străduiesc să reacționeze rapid la piețele fluctuante și la schimbările cerințelor de business.

Directorii cer o mai mare vizibilitate a proiectului. Echipele distribuite necesită colaborare și coordonare neîntreruptă, precum și capacitatea de a naviga cu succes schimbarea de-a lungul ciclului de viață al proiectului. Managerii de proiect și de program de astăzi au nevoie de instrumente care oferă o perspectivă de proiect necesară pentru a menține angajamentele legate de planificarea proiectului și de buget. În plus, au nevoie de capacitatea de a integra resursele de proiect și de program cu alte departamente și alte locații pentru a asigura succesul proiectului.


Beneficii cheie

Soluțiile Primavera vă ajuta să evaluați riscurile și beneficiile asociate cu proiectele și programele. Veți obține management de proiect, colaborare, și capacități de control de care aveți nevoie pentru a gestiona schimbarea și livra cu succes proiecte la timp, în buget, precum și la calitatea și cu designul dorite.


Funcţionalităţi

Managerii de programe și proiecte trebuie să utilizeze strategii complexe pentru selectarea, autorizarea și finanțarea proiectelor. Aveți nevoie să alegeți cele mai bune proiecte și să le gestionați în mod eficient de-a lungul ciclurilor lor de viață. Cu toate acestea, fără instrumentele și procesele potrivite, veți găsi că este greu să selectați proiectele potrivite, să le livrați la timp și în limitele bugetului.