Petrol / Gaze

Companiile de petrol şi gaze – extractie, rafinare, servicii de întreţinere şi reparaţii petrolifere, se luptă să echilibreze investiţiile pe termen lung.  FIA Integra este un reputat furnizor de servicii integrate.


Soluţiile oferite de FIA INTEGRA pentru industria Petrol și Gaze

Soluţii de project management

În calitate de partener Gold Oracle, oferim soluţii de project management bazate pe Primavera. Implementată în peste 76,000 de companii din peste 80 de ţări, soluţia permite organizarea, planificarea, gestionarea şi executarea la nivel global a proiectelor, programelor şi portofoliilor specifice industriei Oil & Gas.

Servicii de consultanţă şi implementare

Concentrăm într-un centru unic de competenţă toată expertiza necesară unui contractor pentru proiectarea, planificarea şi derularea cu succes a unui proiect. Oferim servicii specializate de training, consultanță, staffing, suport tehnic sau metodologii de lucru, putând acţiona ca mediator între beneficiar / dezvoltator și antreprenor general / proiectant.

Soluţii pentru managementul documentelor

Modulul de management al documentelor oferă simplitate şi automatizare în activitatea de administrare a oricărui tip de conţinut, indiferent de format. Produsul se integrează perfect cu soluţii on-line sau off-line de tip ERP sau PSA, oferind o flexibilitate şi configurabilitate excepţională pentru a răspunde oricăror nevoi specifice.