Oracle Cloud

Oracle Cloud

Oracle Cloud este cel mai amplu și mai integrat cloud public al industriei. Oferă cele mai bune servicii din clasa software ca serviciu (SaaS), platforma ca serviciu (PaaS) și infrastructura ca serviciu (IaaS) și chiar vă permite să puneți Oracle Cloud în propriul centru de date. Oracle Cloud ajută organizațiile să conducă inovația și transformarea afacerilor prin creșterea agilității afacerii, scăderea costurilor și reducerea complexității IT.


Software ca Serviciu (SaaS)

Reimaginați-vă afacerea, procesele și experiențele. Aplicațiile Oracle Cloud Software ca Serviciu (SaaS) vă oferă viteza și inovația celui mai bun software de cloud într-o suită cloud completă, sigură și conectată. Încorporat cu procese moderne, cu cele mai bune practici și cu capabilități sociale, mobile și analitice integrate, aplicațiile Oracle Cloud vă ajută să furnizați experiențele pe care le așteaptă clienții, talentul pentru a reuși și performanța pe care o are piața.


Platforma ca serviciu (PaaS)

Oracle Cloud Platform, Platforma ca Serviciu (PaaS) ajută dezvoltatorii IT și dezvoltatorii independenți de software (ISV) să construiască și să implementeze rapid aplicații complexe – sau să extindă aplicațiile Oracle Cloud SaaS – utilizând o platformă cloud pentru întreprinderi bazată pe baza de date # 1 a aplicației Server.


Infrastructura ca Serviciu (IaaS)

Infrastructura Oracle Cloud ca serviciu (IaaS) oferă un pachet de capacităţi esenţiale, precum flexibilitatea de calcul, stocare şi reţele, tehnologie Bare Metal, instrumente de migrare şi stocare.

Infrastructura modernă Oracle vă oferă posibilitatea de a livra performanţă mare, cu disponibilitate ridicată şi servicii de calcul economice prin intermediul controlului granular, securităţii şi performanţei previzibile pe care le aşteptaţi de la centrele de date on premise.

Migraţi aplicaţiile VMware în cloud în câţiva paşi simpli, fără a modifica maşinile virtuale sau reţelele existente. Abordarea fluidizată Oracle vă ajută să implementaţi aplicaţii bazate pe cloud în câteva minute, nu în câteva zile sau chiar luni. Ravelo este un set cuprinzător de instrumente pentru a compune, implementa, organiza şi gestiona aplicaţii Docker bazate pe stocare în Oracle Cloud.