Stiri

Suntem impreuna

Dragi Prieteni,

Speram ca mesajul nostru sa va gaseasca bine, atat pe voi cat si companiile voastre.
In primul rand, dorim sa multumim tuturor prietenilor nostri, clientilor si partnerilor nostri pentru toate gandurile bune din aceste zile.
Suntem incantati sa va spunem ca intreaga noastra echipa este bine.
Ne-am adaptat conditiilor actuale si experienta noastra de lucru la distanta, acumalata de-a lungul anilor, ne ajuta sa continuam sa fim aproape de voi oferind, remote, asistenta clientilor si partenerilor nostri pentru furnizarea proiectelor de implementare, suport tehnic dar si pentru utilizarea solutiilor noastre.
Suntem placut surprinsi sa constatam ca si clientii nostri s-au adaptat noului mod de lucru – FIA Integra furnizeaza, in acest moment, servicii de implementare in diverse orase din tara dar si din strainatate.
Echipa noastra de Sales, alaturi de echipa de Business Development si Consultanti, raman disponibili si in contact cu dumneavoastra prin conexiune remote.
Monitorizam, continuu, situatia si ne adaptam reactia din punct de vedere business pentru a asigura siguranta angajatiilor nostri, a familiilor lor si pentru a mentine un nivel ridicat al serviciilor livrate catre clientii si partenerii nostri.

Va multumim pentru suport si sa ne revedem cu bine, cat mai curand,

Florentin Beznea si Bogdanel Budeanu
FIA Integra

Read more...