Despre Noi


FIA Integra este una din companiile cele mai experimentate de pe piață, specializată nu numai în integrarea produselor Oracle cu alte aplicații Third Party sau în crearea interfețelor între produse Oracle, IMB, OSIsoft, SAP dar și în implementarea de soluții de project management, risk analysis, business intelligence, maintenance și IaaS.
FIA Integra 
deţine statutul Oracle Gold Partner specializat în suita de aplicații Primavera, care certifică nivelul excepţional de competenţă al consultanţilor noştri.
Companii din întreaga țară îşi derulează proiectele prin soluţii şi servicii furnizate de către FIA Integra.
FIA Integra 
implementează conceptele de Project Management în România prin intermediul soluţiei Oracle Primavera, cel mai puternic instrument de project management la nivel global. Clienți din Romania și nu numai se bucură de expertiza de necontestat în project management oferită de FIA Integra.
Pe lângă implementarea soluţiilor Oracle Primavera, FIA Integra s-a specializat în ultimii ani cu o paletă largă de soluţii şi servicii, cum ar fi dezvoltare software, integrare, implementări, consultanţă, outsourcing, suport tehnic, traininguri şi certificări, proceduri şi metodologii.